Veneen talvisäilytys
Veneen talvisäilytys

Huoleton veneen talvisäilytys Oulun seudulla

Onko mielessä veneen talvisäilytys? Oulun seudun veneilijät voivat ohjata purtensa talviunille JOM Vene Oy:n säilytystiloihin Haukiputaan Martinniemeen. Tarjoamme kaikki säilytyspalvelut laidasta laitaan, kaipasit sitten vain kylmäsäilytystä tai kaiken kattavaa säilytys- ja huoltopalvelua telakointipalvelujen kera. Avaimet käteen -palvelussa noudamme veneen, teemme nostot ja kuljetukset sekä huollamme veneen säilytyksen aikana ja palautamme takaisin satamaan.  Voit valita palveluistamme esimerkiksi pesut, vahaukset, kiillotukset, glykoliajot tai mitkä muut tahansa veneen kunnossapitopalvelut toiveidesi mukaan. Tarpeen vaatiessa meiltä käy myös kaikenlaiset veneen huolto-, korjaus- ja asennustyöt.

Veneen säilytys tarpeidesi mukaan

Me tarjoamme mainiot puitteet veneen talvisäilytykseen, oli veneesi minkälainen tahansa. Meiltä löytyvät tilat sekä kylmässä säilytykseen että lämpimässä säilytykseen. Olipa veneesi suunniteltu sitten ammattikäyttöön taikka huviajeluun, tilat eivät aivan heti lopu kesken. Meillä on ollut veneitä säilytyksessä aina soutuveneestä 20 000 kg veneisiin saakka. Asiakkaan toiveiden perusteella veneille voidaan säilytyksen aikana tehdä tarpeen mukaan erilaisia huoltoja tai korjaustöitä. Asiakkailla on mahdollisuus tuoda veneensä itse säilytykseen, mutta tarjoamme myös avaimet käteen- palvelua, jossa vene noudetaan ja palautetaan asiakkaan kotisatamaan sovittuina aikoina.

Kausikohtaiset hinnat 2019-2020

Veneen talvisäilytys maksaa veneen koon mukaan ja siitä, pidetäänkö venettä kylmä- vai lämminsäilytyksessä. Kaikki veneiden huolto- ja korjaustyöt sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Lisäksi myös telakointi- ja kuljetuspalvelut hinnoitellaan jokainen vene tapauskohtaisesti. Alustavat hinnat kaudelle 2019-2020 ovat seuraavat.

Huoltotiloihin mahtuu 8m veneitä 5 kpl

Lämpimään varastoon yli 8m veneitä mahtuu 50 kappaletta eli tilaa riittää.

Kysy lisää säilytyksestä tai muista palveluistamme! Palvelemme koko Oulun seudun veneilijöitä.

Veneen säilytys